Första etappen - Dammkärrsbacken

På Styrsöhöjd har ni möjlighet att förvärva ett arkitektritat och nyckelfärdigt enplanshus med högt, naturnära läge. Huset är designat så natur och hus samverkar. Byggherre Scil berättar mer.

Berätta om Styrsöhöjd

Styrsöhöjd är ett bekvämt boende i nyproducerad bostad utan underhåll, med fantastiskt läge och utsikt. I nyproducerad bostad får du tid för annat. Här lever du med närhet till staden och dess puls men bara 20 min med färjan till skärgårdens lugn. Styrsöhöjd ligger cirka 10 min från Tången och Utterviksbadet.

Vad är så speciellt med detta område?

Det är så otroligt vackert! Frisk, ren luft, salta hav och vacker natur. Här kan du ladda energi året om och njuta av skärgården och dess lugn. På Styrsö finns all service du behöver: Affärer, konst, förskola, skola, vårdcentral, tandvård, optiker, frisörsalong, restaurang, café, konditori och hotell.

Vad är tanken bakom husens arkitektur?

Arkitektens tanke är att husen skall smälta in i omgivning. Husen är som nedsläppta i naturen. Terrassen vid huset blir den naturliga platsen för att njuta av havsmiljön. Skjutpartiet ut på terrassen suddar ut gränsen mellan inne och ute. Varma vårdagar sätter man sig ute på terrassen eller drar sig innanför öppningen och njuter av solen i lä med en kaffe och blickar ut över land och hav. 
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger stor rymd med sitt fina ryggåstak med 3,5 m i takhöjd. Detta blir rummet för hela familjens samvaro och aktiviteter.   

Något övrigt att säga om husen?

Ja, villorna är 102m² med 4 rok. Då tomten utgör naturtomt blir skötseln minimal om man inte önskar att finplanera delar av den.
Utvändigt förråd är praktiskt placerat vid entrén till huset.  
Fiberanslutning ingår i fastigheten. Ja, alla förutsättningar för ett härligt boende.
Ta chansen till ett unikt boende i en lugn skärgårdsmiljö.
Välkommen till Dammkärrsbacken!