Rumsbeskrivning

Välkomna in! Värmekällan är vattenburen golvvärme i hela huset vilket ger varma, härliga golv som du möts av redan i hallen! Här ligger det antracitgrått klinker på golvet med värmeslingor för komfortvärme. Väggarna är målade i en varm vit färg. Till höger har vi en skjutdörrsgarderob som ger bra förvaring och till vänster har vi en praktisk klädkammare.

Från hallen når man det helkaklade badrummet inklusive tvättstugan som är helkaklat. Färgerna går i antracitgrått samt vitt. Här finns dusch med duschvägg i klarglas, handdukstork, wc och en kommod med två lådor samt spegelskåp. Värmeslingor som ger komfortvärme. Spotlights i taket ger en bra belysning. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsskåp. Här står även luftvärmepumpen.

Rakt fram har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett ljust och rymligt rum med plats för många.
Det finns gott om plats både för soffgrupp och matsalsbord. Ekparkett och vitmålade väggar. Hjärtväggen är vitmålad träpanel. Fönster i tre väderstreck ger fint ljusinsläpp och bjuder samtidigt på fin utsikt. Här är även utgången till det stora altandäcket.

Köksinredningen är från Marbodal och vitvarorna från Siemens. Här finns kyl/sval, frys, spishäll, inbyggnadsugn, samt mikro, diskmaskin, fläkt med fläktkåpa samt belysning under överskåpen. Bänkskivan är antracitgrå laminat. Spotlights i taket ger en bra belysning.

Alla sovrummen har ekparkett och vitmålade väggar. I sovrum 2 finns det två garderober och i sovrum 3 finns tre garderober för förvaring.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Tomt

Tomtarea 400 - 600 m² (friköpt).
Tomten: naturtomt.

Uteplats/Balkong

Stort, soligt altandäck med utsikt.

Bilplats

Uppställningsplats med eluttag för golfbil framför förrådet.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
 

TV & Internet

TV: Ansluten till kabelnät. Internet: Bredband, fiber.

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till entrén.