Rumsbeskrivning

Välkomna in i hallen.

Här ligger det antracitgrått klinker på golvet och väggarna är målade i en varm, vit färg. Huset värms med vattenburen golvvärme som ger god komfort i husen. Till höger har vi en skjutgarderob som ger bra förvaring och mitt över en praktisk klädkammare. Till vänster om hallen når man badrummet inkl. tvättstugan som är helkaklat. Färgerna går i antracitgrått samt vitt. Här finns dusch med duschvägg i klarglas, handdukstork, wc och en kommod, spegel med armatur. Behaglig golvvärme.

Spotlightsen i taket ger en bra belysning. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och väggskåp samt frånluftvärmepumpen. Rakt fram har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett stort, härligt rum med plats för många och med härlig utsikt. Här finns gott om plats både för soffgrupp och matsalsbord. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Hjärtväggen är vitmålad träpanel. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp och bjuder samtidigt på fin utsikt.

Det stora skjutdörrspartiet leder ut till det väl tilltagna altandäcket.

Köket har en köksö som bjuder både på förvaring samt buffé- och sittplats. Köksinredningen är från HTH och vitvarorna från Siemens. Här finns rostfri kyl och frys i fullhöjd, spishäll med induktion, inbyggd varmluftsugn samt mikro, integrerad diskmaskin, utdragbar spisfläkt samt belysning under överskåpen. Luckorna är i en varm grå färg (kan väljas annan). Bänkskivan är ljust betongfärgad laminat. Spotlights i taket ger en bra belysning.

Alla sovrummen har vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Ett av sovrummen har inbyggd garderob med skjutdörrar och ett sovrum har två garderober.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Tomt

Tomtarea 400 - 600 m² (friköpt).
Tomten: naturtomt.

Uteplats/Balkong

Stort, soligt altandäck med utsikt.

Bilplats

Uppställningsplats med eluttag för golfbil framför förrådet.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

TV & Internet

TV: Ansluten till kabelnät. Internet: Bredband, fiber.

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till entrén.