Rumsbeskrivning - tvåplanshus

Välkomna in i detta ljusa, välplanerade tvåplanshus.
Den dubbla takhöjden över kök och vardagsrum ger extra rymd och ljus. Värmegolv i hela huset ger skön komfort. I hallen ligger det antracitgrått klinker på golvet och väggarna är målade i en vit färg. Det finns två garderober, ett linneskåp samt ett städskåp som ger bra förvaring. Spotlights i taket ger bra ljus. Från hallen når man badrummet inkl. tvättstugan som är helkaklat. Färgerna går i antracitgrått samt vitt. Här finns dusch med duschvägg i klarglas, handdukstork wc och en kommod med två lådor samt spegelskåp. Spotlightsen i taket ger en bra belysning.
Här finns även tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsskåp. Här står även frånluftsvärmepumpen. Rakt fram från hallen har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett härligt rum med plats för många och med härlig utsikt. Här finns gott om plats både för soffgrupp samt matsalsbord. Ekparkett och vitmålade väggar. Här är även utgången till det stora altandäcket.
Köksinredningen är från Marbodal och vitvarorna från Siemens. Här finns kyl/sval, frys, spishäll, inbyggd ugn samt mikro, diskmaskin, utdragbar köksfläkt. Bänkskivan är antracitgrå laminat. Sovrum 1 nås från köket. Det är rymligt och har ett klädskåp för förvaring. Ekparkett samt vitmålade väggar. Övre plan: På övre plan finner vi sovrum 2 och ett allrum. Om man önskar kan man välja att ha två alt. tre sovrum istället för allrummet. Från allrummet har man god kontakt med nedervåningen genom det öppna sambandet och en fin utsikt genom det högt sittande fönstret i vardagsrummet. Alla rummen har ekparkett och vitmålade väggar.
 

Bofakta

Bofakta

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning, vattenburen golvvärme

Tomt

Tomtarea 418 m² (friköpt). Naturtomt med utsikt över hav och natur.

Uteplats/Balkong

Två stora, soliga altandäck i två olika väderstreck.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

TV & Internet

Ansluten till Fiber. Ansluten till Telia Öppen Fiber.

Övriga byggnader

Varmförråd på 10 kvm.

Bilplats

Gemensam uppställningsplats förberett eluttag för golfbil framför husen.