Rumsbeskrivning - enplanshus

Välkomna in i detta ljusa, välplanerade enplanshus.
Värmegolv i hela huset ger skön komfort. I hallen ligger det antracitgrått klinker på golvet och väggarna är målade i en vit färg. Spotlights i taket ger bra ljus. Till höger har vi en skjutgarderob som ger bra förvaring. Från hallen når man badrummet inkl. tvättstugan som är helkaklat. Färgerna går i antracitgrått samt vitt. Här finns dusch med duschvägg i klarglas, handdukstork wc och en kommod med två lådor samt spegelskåp. Spotlightsen i taket ger en bra belysning.
Här finns även tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsskåp. Rakt fram har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett härligt rum med plats för många och med härlig utsikt. Här finns gott om plats både för soffgrupp samt matsalsbord. Ekparkett och vitmålade väggar. Fönster i flera väderstreck ger fint ljusinsläpp och bjuder samtidigt på fin utsikt. Här är även utgången till det stora altandäcket.
Köksinredningen är från Marbodal och vitvarorna från Siemens. Här finns kyl/sval, frys, spishäll, inbyggd ugn samt mikro, diskmaskin, fläktkåpa på vägg. Bänkskivan är antracitgrå laminat. Alla sovrummen har ekparkett och vitmålade väggar. Sovrum 1 är stort och det finns det sex garderober. Sovrum 2 och sovrum 3 är lika stora och har en garderober vardera.


Bofakta

Bofakta enplanshus 

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning, vattenburen golvvärme

Tomt

Tomtarea 240 - 580 m² (friköpt). Naturtomt med utsikt över hav och natur.

Uteplats/Balkong

Stort, soligt altandäck.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

TV & Internet

Ansluten till Fiber. Ansluten till Telia Öppen Fiber.

Övriga byggnader

Varmförråd på 10 kvm.

Bilplats

Gemensam uppställningsplats förberett eluttag för golfbil framför husen.